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1.Imagem marcado/desmarcadoSIMÕES, M. FEITOSA, H. L. C.; VIEIRA, H. M.; COUTINHO, H. L. C. A hybrid classification method for environmental change detection in multitemporal images. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LAND DEGRADATION 3., AND MEETING OF THE IUSS SUBCOMISSION C - SOIL AND WATER CONSERVATION, 2001, Rio de Janeiro. Conference guide, program and book of abstracts... Rio de Janeiro: Embrapa; IUSS; IAC; SBCS, 2001. p.47

Biblioteca(s): Embrapa Solos.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  07/03/2018
Data da última atualização:  06/09/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  CAMPOS, F. S.; CARVALHO, G. G. P.; SANTOS, E. M.; ARAUJO, G. G. L. de; GOIS, G. C.; REBOUÇAS, R. A.; LEÃO, A. G.; SANTOS, S. A.; OLIVEIRA, J. S.; LEITE, L. C.; ARAÚJO, M. L. G. M. L.; CIRNE, L. G. A.; SILVA, R. R.; CARVALHO, B. M. A.
Afiliação:  F. S. CAMPOS, UFBA; G. G. P. CARVALHO, UFBA; E. M. SANTOS, UFPB; GHERMAN GARCIA LEAL DE ARAUJO, CPATSA; G. C. GOIS; R. A. REBOUÇAS, UFBA; A. G. LEÃO, UFMT; S. A. SANTOS, UFBA; J. S. OLIVEIRA, UFPB; L. C. LEITE, Federal University of Recôncavo da Bahia, Cruz das Almas, BA; M. L. G. M. L. ARAÚJO, UFBA; L. G. A. CIRNE, Federal University of Oeste of Pará, Santarém, PA; R. R. SILVA, State University of Southeast Bahia, Itapetinga, BA; B. M. A. CARVALHO, Federal University of Minas Gerais, Institute of Agricultural Sciences, Montes Claros, MG.
Título:  Influence of diets with silage fromforage plants adapted to the semi-arid conditions on lamb quality and sensory attributes.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  Meat Science, v. 124, p. 61-68, 2017.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Quality and sensory attributes ofmeat from 32mixed-breed Santa Inês lambs fed diets composed of four silages with old man saltbush (Atriplex nummularia Lind), buffelgrass (Cenchrus ciliaris), Gliricidia (Gliricidia sepium), and Pornunça (Manihot sp.) were evaluated. Meat from lambs fed diet containing old man saltbush silage (P b 0.05) showed greater values for cooking loss. Of the sensory attributes evaluated in the Longissimus lumborummuscle of the lambs, color and juiciness did not differ (P N 0.05). However, the silages led to differences (P b 0.05) in aroma, tenderness, and flavor values. The meat fromanimals fed the pornunça and Gliricidia silages was tenderer. Flavor scoreswere higher in meat from lambs that consumed old man saltbush silage and lower in the meat from those fed buffelgrass silage. Diets formulated with buffelgrass silage for sheep reduce meat production. Based on the results for carcass weight and meat quality, old man saltbush and pornunça are better silages for finishing sheep.
Palavras-Chave:  Animal produciton.
Thesagro:  Caprino; Dieta; Forragem; Nutrição animal; Ovelha; Pastagem; Produção animal; Proteína.
Thesaurus NAL:  Animal nutrition.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA57263 - 1UPCAP - DD
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